dijous, 26 d’agost del 2010

CAMÍ VELL DE NÚRIA A QUERALBS

Una de les altres excursions d'aquests estiu ha estat aquest antic camí que uneix Núria amb Queralbs. L' hem pujat amb "l'econòmic??????" cremallera de Núria (a la Núria B. li surt gratis, aggggggg!!!!!) i l'hem baixat caminant.



Particularment opino que és un camí exigent ja que més que un camí és un sender que està ple de pedregots que et deixen els peus fets caldo.

Recomano portar unes bones botes dures ( que no siguin de la marca " 10lon ").

Nosaltres un cop a Núria vam aprofitar per fer un tram del camí cap el Puigmal i deixar la gentada al Santuari i a l'ermita de Sant Gil (lloc per altre banda, de visita obligada si no heu estat mai a Núria).



Després de dinar vam enfilar el camí de retorn, aquest cop caminat fins a la vila de Queralbs. Trobareu diversa informació sobre el recorregut i el temps. (per exemple a: senderisme i teca o pirineos 3000).





Cal que us informeu bé, ja que el camí està indicat, però té diverses variants que si us equivoqueu podreu estar entre una hora i mitja a tres hores més caminant.


Us recomano que si no esteu acostumats a caminar no agafeu els trencants del Roc del Dui ni el de Daió ( més que res per la seva durada)

Per que us feu una idea, nosaltres vam trigar unes 03:10 hores, sense contar els descansos obligatoris.

Vigileu amb el mal temps i les plujes de mitja tarda....Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada